Roleta exterioara umbrire totala ZRO

Roto
Cod produs - SKU Roleta ZRO
Disponibil cu precomanda
  • Consultanta pas cu pas
  • Produse de top
  • Peste 20 de ani experiență
  • Producatori de top

Roletele exterioare Roto ZRO asigură cele mai bune condiții pe tot timpul anului. Pe timpul verii garantează protecție solară exterioară, iar pe timpul iernii previne depunerea zăpezii pe sticla ferestrei de mansardă, asigurând totodată un grad ridicat de termoizolație. Roleta exterioară protejează atât împotriva zgomotului de afară cât și intrarii prin efracție.

Designul special al casetei permite o strângere nevoluminoasă a roletei astfel încât înălțimea acesteia este foarte mică, potrivindu-se excelent cu înălțimea scăzută de montaj a ferestrei de mansardă.

Roletele cu acționare manuală, se livrează împreună cu o tijă telescopică de 1 metru.

Roletele exterioare electrice se pot acționa cu ajutorul unui întrerupător sau prin telecomandă. De asemenea, acestea sunt produse și in varianta cu acționare solară.

Roletele exterioare electrice ZRO F( cu modul wireless) și ZRO S ( solare ) au inclus în pachet și un întrerupător wireless și sunt concepute pentru a accesoriza ferestrele de mansardă cu acționare manuală.

Roletele exterioare electrice ZRO E se integrează în unitatea de control a ferestrei electrice și pot fi acționate cu aceeași telecomandă care acționează și fereastra electrică.

Roleta poate fi acționată și atunci când fereastra de mansardă este deschisă.

SKU
Roleta ZRO
Brand
GARANTIE
2 ani
Detalii despre garanție
Sună la
+40799733835

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Produse de comparat (/5)