Despre Noi

/ Despre Noi

Unimat

Pentru a construi durabil alege calitatea!

Increderea clientilor nostri ne-a ajutat sa crestem frumos si sa oferim, atat produsele calitative si servicii adiacente din domeniul constructiilor, dar si personal pregatit in clarificarea si descoperirea celor mai bune solutii pentru satisfacerea nevoilor clientilor. Pentru noi, calitatea nu este o actiune, este un obicei, tocmai acest lucru ne face sa fim buni in acest domeniu. Confortul casei tale incepe la Unimat.

Inca de la inceputul activitatii noastre suntem in topul furnizorilor de materiale de constructii pentru:

Knauf, Wienerberger, Macon, Hark, PFT, Stihl, Ytong, Holver, Vitex, Isopor, Lasselsberger-Knauf, Lindab, Bramac, Tondach, Creaton, Lafarge-Holcim, CRH, Siceram, Elis Pavaje, Swisspor, Roto, AMF. Portofoliul nostru de produse este mereu actualizat in functie de nevoile clientilor si de cererea de pe piata materialelor de constructii. Putem acoperi tot necesarul de materiale atât pentru structuri cat si pentru finisaje. De asemenea, va putem asigura livrarea materialelor în timp util astfel încat activitatea de pe santier sa nu fie întrerupta. Suntem o echipa deschisa si flexibila, dispusa la colaborari. Daca sunteti interesat de un anume produs sau cautati o solutie tehnica va rugam sa ne contactati.

Exigenta este criteriul nostru in oferirea serviciilor de calitate

  • Consultanta pentru identificarea solutiilor optime
  • Transport si descarcare cu macara a materialelor de constructii achizitionate de la noi.
  • Realizarea bordurilor si glafurilor din tabla si tabla zincata.
  • Posibilitatea de colorarea a vopselelor dupa preferinta
Daruire
Exigenta
Calitate
Consiliere
Experienta

Fiind alaturi de constructori si proiectanti am ridicat mereu stacheta pentru a raspunde solicitarilor lor. A fost o provocare iar acum a devenit o profesiune de credinta.

Pentru a construi durabil alege calitatea!® – este criteriul dupa care consiliem si oferim produse clientilor nostri.

Clientii nostri sunt deopotriva persoane fizice si firme de constructii. Colaboram deasemenea foarte strans cu serviciul tehnic-proiectare al Grupului CON-A oferind informatii despre materiale si caracteristicile tehnice ale acestora. Suntem pregatiti sa sustinem orice activitate de proiectare în ceea ce priveste gasirea materialului potrivit din punct de vedere al caracteristicilor tehnice si de calitate.

Prin depozitele noastre din Selimbar, Alba-Iulia, Târgu Mures am cautat sa punem la dispozitia clientilor doar produse pentru a caror calitate putem garanta. Oferim materiale de constructii atât pentru structuri: otel-beton fasonat, caramizi, BCA, tigle; cât si pentru finisaje: sisteme de gips-carton, mortare, sisteme de termoizolatie si hidroizolatie, gresie, faianta, instalatii electrice si sanitare.