Despre Noi

/ Despre Noi

Exigenta este criteriul nostru in oferirea serviciilor de calitate

  • Consultanta pentru identificarea solutiilor optime
  • Transport si descarcare cu macara a materialelor de constructii achizitionate de la noi.
  • Realizarea bordurilor si glafurilor din tabla si tabla zincata.
  • Posibilitatea de colorarea a vopselelor dupa preferinta

Unimat

Pentru a construi durabil alege calitatea!

UNIMAT este un nou concept despre ce inseamna constructia casei tale. UNIMAT este un expert al materialelor de constructii ce te ajuta si iti ofera consultanta si sprijin pe toata durata lucrarilor. UNIMAT este acel prieten care de fiecare data este langa tine si intodeauna te va ajuta.

La prima intalnire cu UNIMAT, vei descoperi ca este un prieten documentat, sincer si extrem de eficient. Ulterior, te va ajuta cu solutii pentru problemele tale, fie ele logistice, de pret sau de expertiza. Uneori, iti arata probleme, unde credeai ca nu sunt. Dar … iti va oferi si solutii!

De-a lungul timpului am invatat sa pretuim fiecare relatie de prietenie si consideram ca cele mai importante aspecte, cand vine vorba de constructii, sunt experienta, onestitatea si calitatea.

De aceea, UNIMAT este un concept creat in jurul tau, persoana care are nevoie de un prieten, un partener adevarat, un expert.

Pachetul complet de solutii integrate pe care il punem la dispozitie este creat de-alungul a celor 24 de ani de experienta in acest domeniu. Premisa noastra este garantul calitatii si a faptului ca suntem un partener durabil. Ca atare, motto-ul “Pentru a construi durabil alege calitatea!” nu reprezinta doar niste cuvinte, sunt pilonii de rezistenta ai companiei UNIMAT!

Ne mandrim cu filozofia noastra de a contura un concept nou in domeniul constructiilor. Prin ceea ce am construit in acesti 24 de ani, am devenit alegerea numarul 1 pentru toti producatorii din Europa. Acest lucru, ne-a permis sa ne selectam furnizorii si sa lucram doar cu cei mai buni in domeniu.

Daruire
Exigenta
Calitate
Consiliere
Experienta

Fiind alaturi de constructori si proiectanti am ridicat mereu stacheta pentru a raspunde solicitarilor lor. A fost o provocare iar acum a devenit o profesiune de credinta.

Pentru a construi durabil alege calitatea!® – este criteriul dupa care consiliem si oferim produse clientilor nostri.

Clientii nostri sunt deopotriva persoane fizice si firme de constructii. Colaboram de asemenea foarte strans cu serviciul tehnic-proiectare al Grupului CON-A oferind informatii despre materiale si caracteristicile tehnice ale acestora. Suntem pregatiti sa sustinem orice activitate de proiectare în ceea ce priveste gasirea materialului potrivit din punct de vedere al caracteristicilor tehnice si de calitate.

Prin depozitele noastre din Selimbar, Alba-Iulia, Târgu Mures, Cluj-Napoca, am cautat sa punem la dispozitia clientilor doar produse pentru a caror calitate putem garanta. Oferim materiale de constructii atât pentru structuri: otel-beton fasonat, caramizi, BCA, tigle; cât si pentru finisaje: sisteme de gips-carton, mortare, sisteme de termoizolatie si hidroizolatie, gresie, faianta, instalatii electrice si sanitare.