„Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea”. – Nelson Mandela

Educaţia este cea care face ca întreaga lume să se deschidă, având în prim plan dezvoltarea și explorarea calităților umane. De aceea, noi cei de la Unimat, de câte ori am avut ocazia, am investit în viitorul copiilor și în educația lor. Ca urmare, am fost un pilon important în reconstrucţia Palatului Copiilor din Sibiu şi am trăit cu emoţie fiecare etapă de renovare a acestuia. Am rămas alături de ei, conștienți fiind că fiecare copil are dreptul la educație, formare profesională și socială.

Cursurile Palatului Copiilor sunt gratuite și pun accent pe dezvoltarea cunoștințelor, abilităților și atributelor de care au nevoie copii pentru a putea lua decizii sigure și sănătoase cu privire la viața lor. Datorită schimbările din societate şi rapiditatea cu care apar noi tehnologii din ce în ce mai complexe, începând de anul acesta, la Palatul Copiilor din Sibiu va avea loc un cerc de educație financiară. Întreaga percepție despre bani pleacă din copilărie și ne va influența deciziile pe tot parcursul vieții. De aceea e esențial încă de mici să invățăm să gestionăm corect resursele financiare și să înțelegem impactul baniilor asupra vieții. Cursurile sunt susținute de profesori voluntari din cadrul BCR, Ovidiu Savu Lupșa, manager executiv BCR dar și de colegi din cadrul băncii.

„Am reușit să îi avem alături în acest nou proiect, pe Ovidiu Savu Lupșa și pe colegii săi de la BCR. Dânșii au acceptat cu mare deschidere calitatea de „Profesori Voluntari” în acest prim an al cercului de Educație Financiară, unde vor susține cursurile folosind materiale didactice pe care le au disponibile și la sediul instituției pe care o reprezintă. Suntem bucuroși să vedem interesul mare față de acest subiect și mulțimea de copii înscriși la acest cerc/curs. Mulțumesc frumos directorului Palatului Copiilor din Sibiu, domnului Daniel Vecsei, pentru deschiderea de care a dat dovadă acceptând aceste cursuri în curricula instituției. Îi mulțumesc frumos și lui Ovidiu Lupșa care a acceptat această provocare. Mulțumim frumos părinților care și-au îndrumat copiii spre acest curs.”, transmite Mihai Balaban, Vice-presedinte onorific Pro Palatul Copiilor Sibiu.

Unimat este si va rămâne alături de Palatul Copiilor!