Am evoluat frumos și am dovedit cu timpul că nu suntem doar un furnizor de servicii ci și un partener de încredere pentru clienții noștri. Având o experiență de peste 24 de ani în domeniul materialelor de construcții, am țintit întodeauna excelența, furnizând clienților soluții complete, inovative şi sustenabile, la standarde înalte de calitate. Alături de furnizori de prestigiu din întreaga lume am consolidat fundația companiei noastre și ne bucurăm că azi putem fi alături și de clienții noștri din Cluj, oferindu-le o gamă largă de produse dar și consultanță specializată și sprijin pe toată durata lucrărilor, fie ele logistice, de preț sau de expertiză.

Pentru că suntem o echipă de profeșioniști și pentru a ne putea adresa unei piețe cât mai mari și unei cereri în continuă creștere, am  deschis un nou punct de lucru în Cluj, strada Fabricii, nr. 93-103.

Deschiderea unui nou magazin de materiale de construcții UNIMAT vine ca o continuare firească a strategiei noastre de business pe piața din România, deoarece ne dorim să răspundem unei cereri tot mai mari în domeniul construcțiilor. Am investit în acest proiect pentru că ne dorim să oferim cele mai performante soluții în materie de construcții. În plus, în sprijinul clienților care nu locuiesc în zona Transilvaniei, avem site-ul unimat.ro unde utilizatorii vor găsi o gamă largă de produse dintr-o varietate de categorii, de la cei mai buni furnizori în domeniu.” a completat Mihai Balaban CEO & Business Partner Unimat.

La evenimentul de deschidere au participat atât oameni dragi nouă, furnizori, dar și persoane din mediul de afaceri din Cluj dornice să ne cunoască.

Multumim din suflet tuturor participanților pentru prezența lor, pentru zâmbetele sincere, cuvintele frumoase și buna dispoziție. Mulțumim furnizorilor pentru increderea și sprijinul acordat, fără ei nu am putea fi ceea ce suntem azi – Un partener de încredere! 

UNIMAT este distribuitor direct pentru o gamă foarte largă de produse din domeniul construcțiilor, de la produse de zidărie, țiglă și șindrilă, ciment, pavaje, mortare, adezivi si tencuieli profesionale, instalații pentru canalizare, până la termo și fono-izolații, vopsele și tencuieli decorative, parchet, uși și obiecte sanitare, colaborând de mulți ani cu furnizori de prestigiu din întreaga lume.

Conceptual, compania UNIMAT se bazează pe trei piloni de bază: ofertă complexă, know-how și expertiză. Toate acestea susțin misiunea, valorile firmei și dorința de creștere și dezvoltare.

UNIMAT face parte din grupul CON-A, una dintre cele mai prestigioase societăți de construcții din România. Stadionul Cluj Arena și Sala Polivalentă sunt două proiecte de succes realizate de firma CON-A.

UNIMAT este prezentă în alte 3 orașe din țară (Sibiu –sediul central, Alba și Tg. Mureș) având peste 200 de angajați pregătiți constant pentru a oferi o vânzare consultativă.