“Educatia este cel mai frumos dar pe care il poate dobandi omul.”

Pe parcursul anilor, firma UNIMAT s-a implicat si a sustinut diferite evenimente culturale, sportive, artistice, de divertisment, precum si actiuni sociale si de sprijinire a unor ONG-uri cu specific educational sau caritabil.

Si pentru ca fiecare copil are dreptul la educatie, formare profesionala si sociala, acum a venit randul sa sustinem un alt proiect minunat pentru viitorul copiilor nostri. Proiectul Absolventi Sibiu doreste sa aduca aproape oamenii, sa deschida porti catre vise si, cu munca multa, daruire si ragaz, sa schimbe destine.

Credem cu putere ca viitorul copiilor nostri e viitorul nostru, de aceea am ales sa ne implicam in acest proiect de suflet. Scopul proiectului este ca fiecare copil sa beneficieze in mod gratuit de cele mai bune conditii pentru educatie, cunoastere si formare. Educatia este un intreg proces de formare, prin care un copil invata sa isi cultive si sa isi perfectioneze abilitatile de comunicare, de exprimare a sentimentelor, de a dobandi cunostinte noi si de a relationa cu alte persoane.  Pentru ca acest lucru sa se intample, e nevoie de implicarea noastra a tuturor, atat financiar cat si moral.

De aceea noi, cei de la Unimat, ne-am luat angajamentul sa sprijinim acest proiect frumos pentru viitorul copiilor nostri, deoarece procesul de educare a copilului este esential in formarea acestuia ca adult echilibrat si fericit. Impreuna, uniti pentru educatie, reusim sa construim un viitor mai bun pentru copiii nostri.

„Cand oamenii se unesc, miracole se implinesc!”

CEO UNIMAT- Mihai Balaban

 

Puteti afla mai multe despre acest minunat proiect accesand link-ul: https://absolventi-sibiu.ro/