Echipa Unimat este alaturi de Palatul Copiilor la fiecare pas. Pentru ca Unimat iubeste Palatul Copiilor si mai ales pentru ca viitorul lor e in mainile noastre, a tuturor, am decis sa ii sprijinim prin fiecare fapta. De ceva timp a avut loc vernisajul de pictura in memoria artistului Marius Cioban. Expozitia a avut loc datorita sotiei si fiului acestuia, care s-au decis sa doneze ultimile 38 de lucrari ramase ale pictorului. Dorinta lor a fost de a sprijini aceasta actiune de reconstruire a Palatului si de a transmite mai departe iubirea pentru arta si copiii ale artistului Marius C., asa cum si el si-ar fi dorit.

Fotograful Cristian Bisca s-a implicat in organizarea vernisajului, avand frumoasa idee de a sustine acest eveniment chiar in cladirea de pe H. Coanda. Tablourile „au intrat” in peisajul acela de camere in lucru, cu pereti nefinisati si zugraveala raschetata, astfel incat s-a transmis un mesaj emotionant despre viitorul copiilor ce urmeaza sa inceapa cursurile in acea cladire.
Ne bucuram sa sprijinim aceste suflete aflate la inceput de drum si sa punem accentul pe valorile care nu trebuie sa se piarda.

Cand oamenii se unesc, miracole se implinesc!

Impreuna Reconstruim Palatul Copiilor Sibiu